Nieuwe Toyota Yaris

 toyota yaris 2014De nieuwe Toyota Yaris is ook flink onder handen genomen. Met name de voorkant van de nieuwe Yaris is compleet vernieuwd. Net als bij de nieuwe Toyota Aygo is er bij de Yaris ook een X waar te nemen in het design van de neus.

Ook bij de Toyota Yaris is LED dagrijverlichting aangebracht welke veiligheid en looks ten goede komen. De sportief getinte neus en de gestroomlijnde koplampen geven de nieuwe Toyota Yaris een goede upgrade.

De wielophanging is veranderd waardoor de Toyota Yaris zich beter laten besturen. Ook de wegligging is verbeterd waardoor hij niet meer terugdeinst voor snellere bochten. De nieuwe wielophanging draagt ook bij aan de geluidsproductie. De nieuwe Toyota Yaris is hierdoor stiller geworden aan de binnenkant. Ook in het stadsverkeer is de werking van de schokbrekers beter merkbaar. Hierdoor rijdt de Toyota Yaris nog beter dan zijn voorgangers.

gratis-bod-toyota

Vernieuwde motor

Ook op het gebied van motor technologie heeft de Toyota Yaris niet stilgestaan. De motoren zijn zuiniger en efficiënter gemaakt waarbij er ook een lagere CO2 uitstoot is. Er is een 1.0 liter en een 1.3 liter benzinemotor en een 1.4 dieselmotor. Ook is er een hybride uitvoering welke gecombineerd wordt met een benzine motor. Bij de hybride uitvoering is er een extra elektromotor geplaatst welke bij stadsverkeer actief zal zijn en in de file.

Alle motoren in de Toyota Yaris zijn zo ontwikkeld dat ze veel dynamiek in zich hebben. Dit komt het rijcomfort ten goede terwijl er niets ingeleverd hoeft te worden op het brandstofverbruik of de uitstoot. Hiermee is en blijft de Toyota Yaris een zeer zuinig auto. De hybride functie draagt nog meer bij aan een brandstofbesparing.

toyota yaris binnekant Verfraaide binnenkant

Binnenin is de nieuwe Toyota Yaris ook verfraaid. Zo kan er gekozen worden voor een Toyota Touch&Go welke een touchscreen multimedia/navigatie systeem inhoudt. Snel en veilig op je bestemming komen en begeleiding krijgen met inparkeren zijn de features van de Touch&Go. Het beeld van de achteruirijcamera wordt namelijk weergegeven op het grote kleurendisplay. Ook als je op zoek bent naar een parkeerplek in de buurt is dit een uitkomst. Ook het audio gedeelte is hierin ondergebracht waar gekozen kan worden voor radio, cd (met mp3) of een eigen meegebrachte media welke gekoppeld kan worden.

De Toyota Yaris is een ruime auto aan de binnenkant die genoeg hoofd- en voetruimte biedt aan alle passagiers. Aan de buitenkant is de nieuwe Yaris een compacte auto welke de wendbaarheid weer ten goede komt.

Handige opties

toyota yaris aircoDe automatische airconditioning laat het binnenklimaat perfect regelen welke verdeelt is over 2 zones. Op deze manier kan de chauffeur zijn eigen klimaat bepalen zonder andere passagiers daarmee te hinderen.

De cruisecontrol heeft tevens een snelheidsbegrenzer zodat u ook een maximum snelheid kunt instellen welke los staat van de cruisecontrol. Indien u het gas dieper intrapt wordt het systeem automatisch uitgeschakeld zodat u de controle behoudt in alle situaties.

Het start/stop systeem voorkomt dat u onnodig brandstof verspilt bij een rood stoplicht of in de file. Het automatisch denkende systeem kan hiermee 4% aan brandstof besparen en brengt daarmee tevens de CO2 uitstoot omlaag. Goed voor uw portefeuille en voor het milieu.

toyota yaris veiligheid Meer veiligheid

Ook is de nieuwe Toyota Yaris voorzien van de laatste veiligheidssnufjes waaronder VSC, TRC en airbags. VSC staat voor Vehicle Stability Control en TRC staat voor Traction Control. Deze systemen zorgen ervoor dat het motorkoppel in de juiste dosis over wordt gebracht op de wielen om de auto gecontroleerd zijn weg te laten vervolgen. Uiteraard is ABS ook standaard.

Nuttige features

Tevens is de Toyota Yaris met veel opties beschikbaar waaronder ‘Follow Me Home’ waarbij de koplampen na kunnen blijven branden zodat u het sleutelgat van de voordeur kunt vinden, Elektrisch ramen, Elektrische deurvergrendeling, Chromen sierlijsten, een stuurwiel met audiobediening, deurgrepen in de carrosseriekleur en verrassend mooie kleuren.

 


 

Toyota snel verkopen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

toyota verkopen