Nieuwe Toyota Aygo

nieuwe toyota aygo De nieuwe Toyota Aygo is in een nieuw fris jasje gestoken waarbaar bij een stoerder uiterlijk gekregen heeft. Ook ditmaal staken de Japanse en Franse autofabrikanten  de koppen bij elkaar om een nieuwe en voordelige auto op de markt te brengen. Ditmaal is de Toyta Aygo een stuk anders aan de buitenkant dan de Citroën C1 of de Peugeot 108.

Het doel was een kleine en efficiënte auto op de markt te brengen wat zeker gelukt is. De Toyota Aygo is met minder dan 3,5 meter een compacte auto met een zeer grote wendbaarheid welke zich vooral in de stad en kleine straatjes goed laat manoeuvreren. De nieuwe Toyota Aygo is 2,5 cm langer geworden ten opzichte van zijn voorganger maar dat is met het blote oog niet zichtbaar.

Met een gemiddeld verbruik van 1 op 23,8 is het Toyota gelukt om een nog zuinigere variant op de markt te brengen. De pittige 1.0 69pk sterke 3 cilinder motor komt snel op toeren en is plezierig om mee te rijden.

gratis-bod-toyota

Opvallende voorkant

De Toyota Aygo valt meteen op door de nieuwe voorkant elke gestroomlijnd is en een stoere blik vertoond. De lijnen van de koplampen lopen mooi door in de lijnen van de auto. In de voorbumper zijn LED dagrijverlichting strips ingebouwd welke de niet alleen de veiligheid ten goede komen maar ook de looks. De Toyota Aygo is een echte blikvanger geworden.

Naar smaak te personaliseren

De Toyota Aygo is helemaal naar eigen smaak aan te kleden met gekleurde accessoires welke ook los te bestellen zijn. Hier kan de Aygo helemaal depersonaliseerd worden.

toyota aygo 2014Flink doorontwikkeld

Ook op technisch gebied is de nieuwe Toyota Aygo flink doorontwikkeld. Het onderstel is een stuk verbeterd waardoor niet alleen de wegligging is verbeterd maar ook het rijcomfort. Ook is de Toyota Aygo motorisch verbeterd waarbij de motoren nog zuiniger en schoner zijn gemaakt.

De 3 cilinder 1 liter motor heeft een variabele kleptiming en 1 pk meer gekregen dan zijn voorgangers. Deze motor heeft een CO2 uitstoot van minder dan 88 g/km.  Toyota geeft de nieuwe Aygo een iets sportiever geluidje door het uitlaatgeluid bij te stellen.

De nieuwe Toyota Aygo is voorzien van een Start/Stop systeem welke niet alleen gemak maar ook bijdraagt aan een lager brandstofverbruik en het milieu.

De handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnelling schakelt tevens een stuk soepeler dan zijn voorganger.

De stoelen in de Toyota Aygo zitten nog lekkerder door het sportieve ontwerp. Langere ritten worden hierdoor aangenamer. Tevens kan er gekozen worden voor lederen bekleding met stoelverwarming.

Ook de geluidsdemping is verbeterd. Er zijn betere geluidsisolerende materialen gebruikt en de schokdemping draagt ook veel bij aan het geluid binnenin de auto. Het motorgeluid is nu een stuk minder hoorbaarder dan bij zijn voorganger.

radio toyota aygo Multimediasysteem

Een compleet nieuw multimediasysteem voorziet de bestuurder van goed een goed geluid. Daarnaast is er een mogelijkheid om eigen MP3 muziek aan te koppelen. Optioneel is er een 7 inch navigatiesysteem te verkrijgen welke een sierraad is voor in de auto en nog meer bijdraagt aan het comfort.

Goede rijeigenschappen

De Toyota Aygo zal vanaf nu serieus genomen worden omdat hij als een volwaardige auto rijdt. Vol vertouwen duikt hij de bochten in reageert goed op stuurbewegingen. Zijn goede vering komt goed van pas in het stadsverkeer. Verder komt de nieuwe Toyota Aygo prima mee in het verkeer.


 

Toyota snel verkopen?

Ontvang gratis en vrijblijvend een bod

toyota verkopen